Vacancies

Check here to see if STIKO has any active job postings.

Vacancies

Productiemedewerker(s) (m/v)

Ben jij een professionele en gedreven Controller en doe jij vanuit jouw intrinsieke motivatie net dat stapje extra? Lees dan snel verder!

 

STIKO fabriceert sinds 1963 mechanische druk, temperatuur instrumenten en kalibratie apparatuur. Op dit moment telt de onderneming ca. 50 werknemers en is succesvol over de hele wereld. Van de totale productie wordt ruim 70% wereldwijd geëxporteerd. STIKO onderscheidt zich door een hoge mate van productkwaliteit en kleine productseries en flexibiliteit. Tevens fabriceren wij veel van onze instrumenten conform specifieke klantenspecificaties.

 

Wegens toenemende vraag naar onze producten zijn wij op zoek naar Productiemedewerker(s) (m/v)

 

Functie-eisen:

  • MBO niveau 2/3;
  • BBL traject behoort tot de mogelijkheden;
  • interesse en affiniteit met fijnmechanica is een absolute must;
  • praktische instelling en handen uit de mouwen mentaliteit.

 

Je wilt graag met je handen werken. Kleine onderdelen in elkaar zetten is je ding en je vindt het mooi om een kwaliteitsproduct te maken.

 

Wij bieden een prettige werkkring, goede beloning en werk in een solide bedrijf met een informele en flexibele inslag. Werknemers die zichzelf en de onderneming verder willen ontwikkelen genieten de voorkeur. Voor uitgebreidere informatie over ons bedrijf kunt u ook ons internetadres bezoeken: www.stiko.nl

Uw sollicitatie, uitsluitend per E-mail, kunt u richten aan: vacature@stiko.nl

 

 

  • STIKO - your partner of choice in temperature, pressure and calibration