Vacancies

Check here to see if STIKO has any active job postings.

Vacancies

STIKO fabriceert en verhandelt sinds 1963 mechanische druk- en temperatuurmeters voor uitlopende industrieën. De onderneming telt 48 werknemers en verkoopt haar producten over de gehele wereld (75% export). STIKO is ISO 9001 gecertificeerd en onderscheidt zich door het leveren van maatwerk, door het fabriceren van specials in kleine series en door klantgerichtheid. Wegens groei zijn wij op zoek naar versterking van onze verkoopafdeling in de vorm van een:

JUNIOR SALES ENGINEER (M/V)

De functie

Na een uitgebreide inwerkperiode, waarin je binnen het bedrijf met zowel de producten als de organisatie bekend wordt gemaakt, ga je in toenemende mate van complexiteit, technische offertes maken, orders invoeren en handelsgoederen inkopen. Je krijgt de nodige ondersteuning van de aanwezige collega’s op de afdeling binnendienst en hebt samen een belangrijke functie richting onze internationale clientèle. Uiteindelijk ben je in staat om geheel zelfstandig klanten technisch (per mail en telefonisch) te begeleiden en wordt je betrokken bij gesprekken met leveranciers en partners. Latere groei kan naargelang je eigen wensen te vinden zijn in de diepte (ondersteuning techniek) en/of in de breedte (ondersteuning marketing).

 

Functie eisen

Voor deze fulltime functie zoeken wij een medewerker op MTS niveau 4 werktuigbouwkunde of vergelijkbaar, die communicatief sterk is, klantgericht, en gevoel heeft voor sales. Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk. Gevorderde kennis van de Duitse en/of Franse taal is een sterke pré. De wens om je taalniveau uit te breiden (cursus) is welkom. De functie is er één waar kennis vergaren en groei tijd vergt. Er zal veel in je worden geïnvesteerd en werknemers die zichzelf en de onderneming verder willen ontwikkelen genieten de voorkeur.

 

Wat bieden wij

Wij bieden een prettige werkkring en een goede beloning. STIKO is eigendom van het Amerikaanse bedrijf Ashcroft Inc. en is als zodanig een zeer solide onderneming met gezonde groeidoelstellingen.

Sollicitaties voorzien van C.V. of vragen omtrent de functie kun je e-mailen naar onderstaand adres.

 

STIKO
Industrieweg 5
9301 LM RODEN
050 – 5013813 (vraag naar Alex Mulder of Erik Martens)
vacature@stiko.com
www.stiko.com

 

  • STIKO - your partner of choice in temperature, pressure and calibration