Vacancies

Check here to see if STIKO has any active job postings.

Vacancies

 

We are happy to see that you have shown interest in STIKO and possible job opportunities in our company.

At the moment we are hiring for a vacancy as fulltime junior sales representative (m/f), see below.

Feel free to send us your contact details if you believe that you can contribute to our succes.
This would usually entail having a technical background as well as interest in the field of mechanical instrumentation.

 

VACATURE – 26 Augustus 2022

STIKO fabriceert en verhandelt sinds 1963 mechanische druk- en temperatuurmeters voor uiteenlopende industrieën. De onderneming telt 48 werknemers en verkoopt haar producten over de gehele wereld (75% export). STIKO is ISO 9001 gecertificeerd en onderscheidt zich door het leveren van maatwerk, door het fabriceren van specials in kleine series en door klantgerichtheid. Wegens natuurlijk verloop zijn wij op zoek naar versterking van onze verkoopafdeling in de vorm van een:

 

JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (M/V)

 

De functie

De functie begeeft zich op het kruispunt van 3 gebieden: technisch, commercieel en administratief. Na een uitgebreide inwerkperiode, waarin je binnen het bedrijf met zowel de producten als de organisatie bekend wordt gemaakt, ga je in toenemende mate van complexiteit, technische offertes maken, orders invoeren en handelsgoederen inkopen. Je krijgt de nodige ondersteuning van de aanwezige collega’s op de afdeling binnendienst en hebt samen een belangrijke functie richting onze internationale clientèle. Uiteindelijk ben je in staat om geheel zelfstandig klanten technisch (per mail en telefonisch) te begeleiden en word je betrokken bij gesprekken met verschillende commerciële partijen. Latere groei kan naargelang je eigen wensen te vinden zijn in de diepte (b.v. ondersteuning techniek) en/of in de breedte (b.v. begeleiding klantprojecten of ondersteuning marketing).

 

Functie eisen

De functie is voor 32-38 uur, het liefst 5 dagen per week. Wij zoeken junior kandidaten (eventueel aangevuld met enige jaren werkervaring) op MBO niveau 4 (b.v. richting Techniek en Commercie), die communicatief sterk zijn, klantgericht en affiniteit hebben met techniek. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk. Kennis van de Franse taal is een sterke pré. De wens om je taalniveau uit te breiden (cursus) is welkom. De functie is er één waar kennis vergaren en groei tijd vergt. Er zal veel in je worden geïnvesteerd en werknemers die zichzelf en de onderneming verder willen ontwikkelen genieten de voorkeur.

 

Wat bieden wij

Wij bieden een prettige werkkring en een goede beloning. STIKO valt onder een goede CAO met o.a. 27 vakantiedagen (Metalektro) en als secundaire voorwaarden hanteren wij een fiets- en fitnessplan. STIKO is eigendom van het Amerikaanse bedrijf Ashcroft Inc. en is als zodanig een zeer solide onderneming met gezonde groeidoelstellingen.

 

Sollicitaties voorzien van C.V. of vragen omtrent de functie kun je e-mailen naar onderstaand adres.

 

 

STIKO

Industrieweg5
9301 LM Roden
050-5013813 vraag naar Alex Mulder (algemeen directeur)
vacature@stiko.com

  • STIKO - your partner of choice in temperature, pressure and calibration